beats by dre cheap

20. Završilo je.

Eto šest godina moga živita je zavšilo, od sada vjerovatno ćete rijeđe ovdje čitati postove veselog karaktera. Odoh i ja u one ustaljene, depresivne i pesimistične bloggove. Stvarno nisam imala namjeru biti ovakva, imala sam dosta planova, ali eto pokvariše se u jednom danu. I mislim da se ovo više ne može nazvati da je najbolje od mene, jer toga više nema.
Ostavio me je, jednom porukom. Ne znam možda sam bila i dosadna djevojka. Od mene nikad nije dobio ništa više od iskrenog zagrljaja i poljupca. Dosadilo mu je, ipak nije on više dječak, njemu treba BOLJA. Našao ju je nadam se da će biti sretan. Nadam se da on može tek tako sve uspomene sa kaputa strest. Ja ne mogu, a iako mogu trebaće mi dosta vremena.
Završilo je preko telefona nikada nisam mogla zamisliti naš kraj, ali eto došao je.
Nemam snage prosto ni da pišem, previše je suza u očima kako bih vidjela šta pišem. Previše..
Vi koji ste i čitali moj blogg, više nećete jer ovdje više nema ništa pametno pročitat. Ovo je od sada samo moj vetil, kojim ću ublažavati svoju bol.
Tek sada razumijem zašto nije došao na maturu, zašto nove godine ne slavimo zajedno, zašto me svi pitaju jesam li sa njim, zašto me nije upoznao sa svojima a ja kada sam predložila da upozna moje nije želio. Tek sada sam HRABRA i priznajem sve.

Najbolje od mene
http://ovojenajboljeodmene.blogger.ba
25/12/2015 22:43