beats by dre cheap

21. Još uvijek.

Još uvijek sam u njegovoj dukserici, još uvijek je narukvica sa našim incijalima na ruci. Još uvijek se kao nadam, a ugasila sam telefon, promjenila lozinke na internetu.
Čudno je to, jer ja nikad te lozinke nisam tražila od njega, niti sam ikad zavirivala u njegovu privatnost. Dok je on uvijek želio sve da zna, uvijek je trazio lozinku od svega.
I eto sad on kaže da ja njega špiuniram, nikada ga nisam špiunirala, možda jesam trebala pa ne bih ispala ovolika budala kao danas. Dozvolila sam sebi da u najboljim godinama tonem dublje u propast.
Ne znam, jesam naslućivala, kada je počeo da radi. Jesam. Ne mogu lagat, ali sam uvijek sebe prekinula u takvim mislima. Tjerala sam sebe da razmišljam samo o njegovim dobrim osobinama i upijala ih.
Ja ne mogu prosto da pljujem po njegovom imenu, jer on je moje sve. Od petog razreda osovne sam ga krišom posmatrala i dolazila na klizanje kako bih ga samo vidjela, da bi u osmom to prestala da radim i onda je on mene potražio. I eto prošla je i srednja, došao fakultet. Nijednog mladića nisam pogledala, a ako je ko pogledao mene samo bih ih odgurnula.
Možda mi Bog i pokazuje kakva sam to ja osoba postala. Jer prije sam uvijek bila okupirana sa vremenom, ispunjenim. A od kada sam njega upoznala, on je želio da me ima samo za sebe, kada bih izašla sa prijateljicama, on bi se ljutio, sumnjao. Tako sam prestala i izlazit. (A on sada kaže da sam ja to njemu radila. Laže sam sebe sa time, jer ja i on znamo ko je to radio.) Živjela sam samo za taj jedan dan u sedmici, kako bi se moje oči nahranile.
Još je rano da išta više pišem. A i ne mogu više.

Najbolje od mene
http://ovojenajboljeodmene.blogger.ba
26/12/2015 12:30