beats by dre cheap

30. Eto ga Januar.

Priznajem život umije ponekada da napiše uvod o sebi, iako ja danima odbijam da pišem o njemu. Sinoć sam promjenila par godišnjih doba u jednom danu, došao je tačno minut do ponoći da mi zaželi sretnu novu godinu.

Kada me je ugledao prvo je zaplakao, zaplakala sam i ja iako znam da nisam smjela. Iznenadio se kada je vidio kako izgledam, nisam progovorila ni jednu jedinu rijeć. Postavljao mi je milion pitanja, milion kritika, nisam ni jednu progovorila samo sam upijala njegov miris, izvinjavao se. Na kraju je rekao: "Volim te" ja sam samo prošaputala: "Volim i ja tebe". Zamolio me je da upalim mobitel kako bi se čuli, još uvijek nisam. Pitao me je da se sutra (tj.danas) nađemo kako bi popričali, odbila sam ga i rekla da nisam spremna i da ću mu javiti kada budem. Iskreno dok sam to izgovarala raspadala sam se, ali sam to ipak uspjela izgovoriti. Utrčala sam kuću.

I evo danas, čitav dan razmišljam, šta sad ovo treba da znaći. Pogasila sam svjetla, sada je jedina svjetlost koja dolazi iz laptopa sa ovog bijelog prostora. Ovo su mi trebali biti dani kada sebi postavljam prioritete, a ja još uvijek nisam završila sa prošlom godinom.

Zbunjena sam.

Najbolje od mene
http://ovojenajboljeodmene.blogger.ba
01/01/2016 19:24