beats by dre cheap

42. Umišljenost.

Mislim da vam do sad sada nisam pričala o tim ljudima, ne volim ih, grubo je reći da ih mrzim jer ja prema njima ne gajim ama baš nikakve emocije. Ja iskreno ne znam kako biti umišljena, niti sam ikada željela biti. Nikada za priču nisam bila teško pristupačna, progovorit ću sa bilo kime, pa makar taj neko drugi nemao ni jedan razred osnovne škole završen, jer eto prosto smatram da od svakog čovjeka se može nešto naučiti. E sad, u zadnje vrijeme susrećem ljude koji nisi pametni a umisljeni su. O umišljenim ljudima samo zato što su lijepi neću ni da kometarišem. Često znam čuti kometare tipa: "Gledaj, kako je ova/ovaj obučen ? (odjeven); Gledaj ovog kako je ružan, a ima zgodnu curu?! (ili obratno) " E kad čujem bilo šza sličnog karaktera, udaljim se sa lica mjesta. (Danas nije bilo šanse da se udaljim od tih negativnih ljudi, ali opet sam sretna :D)

I eto baš danas kad je sve bilo super morala je doći mamina prijateljica, koja je toliko umišljena da je to nevjerovatno, neću vam ni pričati koliko je njen sin umišljen. On je toliko umišljen da bi rado da ne priča s mnom, ali ne može si pomoći pa mora. Ali uvijek je to sa neke visine koja meni užasno ide na živce. Poslje duuugih četri sata sjedenja su digli svoje stražnjice i otšetali iz naše kuće. Uh, koje olakšanje.

Ovo trenutno slušam, volim ovog čovjeka. :D"Ja nijesam kao svak, ja ne sanjam kadilak. Smuci mi se na to sve,uzmem, citam novine. "

Još više volim njegovu pjesmu "Od druga do druga", ali o tome neki drugi put. A i ova mi nekako sad odgovara.. :D

Najbolje od mene
http://ovojenajboljeodmene.blogger.ba
08/01/2016 17:35