beats by dre cheap

59. Živa sam.

Željela bih da zahvalim svima koji se brinu i obraćaju mi se putem kometara ili PP. Oprostie ali nisam u mogučnosti odgovoriti odmah. Moram priznati nisam očekivala 38 poruka, nisam mislila da je ikome stalo do ovoga što ja pišem o sebi, mislila sam da je to samo moja bitka. Hvala na podršci niste ni svjesni koliko mi to znači. Vaše rijeći mi puno znače, i daju mi snagu.
Stigla sam živa, ne baš i najboljeg zdravlja. Ali opet stigla sam na vrijeme, bar tako kažu. Imaju plan da me drže ovdje dok to ne poprave, kažu da nisam među najgorim slučajevima. Ovih dana imaju u planu da mi rade razne analize. Doktor mi je ukratko objasnio kako to ide. Stvar bi bila puno lakša da ja pored ovog poremečaja u iskrani nisam dobila i vodene kozice. Da, dobro ste čuli. Nisam ih prije prebolovala i eto došlo je i to vrijeme. Nalazim se u Zagrebu. Moje posjete u ovaj grad su uvijek bile rekreativne prirode. Čim sam došla u bolnicu prvo su me izmjerili - visina: 167 cm; težina 43,8 kg (ne znam ni sama kako, jer sedmicu prije sam se vagala imala sam 47 kg) To je opet bila neka vrsta šoka jer nisam očekivala, bila sam uvjerena da sam popravila kilažu i da stvari idu na bolje. Iz razloga što sam dobila vodene kozice, sama sam u sobi. Mogu vam reći da mi ova samoća i prija. Dan, kao dan bio je jako težak. Dobra vjest je ta da može gore, da nije najgore. Ali ipak bole me zglobovi i noge, jako brzo se umaram. Moram se pomiriti sa činjenicom da je u pitanju Anoreksija - koja hvala Bogu nije baš daleko dogurala. Pomirila sam se, sada samo želim da popijem toplu čokoladu ili da pojedem porciju fileta, a da to isto moj organizam primi onako kako treba.

Wi-fi, imam, ali nemam baš i snagu da provodim vrijeme za laptop kako bih pisala. Trenutno se družim sa knjigom : “40 pravila ljubavi“. Vas čitam preko tableta redovno, svaki vaš sretni dan je i moj. A i tužni ne brinite.

Molim vas ljepotice moje volite sebe, čuvajte se i pazite. Svaki dan obradujte sebe bar jednom sitnicom. Nikad ne dozvolite da dođe do toga da same sebi niste dovoljne i da same za sebe nešto ne možete učiniti.
Ljepotani i vi se čuvajte jer bolest ne bira dal' ste „slabijeg ili jačeg“ spola to nije bitno, bitno je da se čuvate i onda kada mislite da ste najači.
Budite mi sretni, do skorog pisanja.
Laku noć. :D

Najbolje od mene
http://ovojenajboljeodmene.blogger.ba
18/01/2016 23:39