beats by dre cheap

74. Hej!

Nakon dugo vremena priznala sam sebi da bar nekoliko puta dnevno razmišljam o njemu. Prošlo je duugo otkako nismo razgovarali, vidjeli se. Hrani me ta činjenica da je pokušao da stupi u kontakt s mnom, ali uzalud jer ja još uvijek nisam dovoljno jaka da mogu da ga pogledam u oči i kažem da ga ne volim. Čudan je to osjećaj kada nekoga voliš, a mrziš. Koliko god da mrziš duplo više voliš. Kažu bilo pa prošlo, pa haj neka bude tako!

E sad, zašto nisam pisala iskreno da vam kažem rijetko kada sam slobodna da provedem vrijeme na netu, uvijek sam u prirodi, uživam sa Grafom u svakom novom danu. Ne znam da li se ko od vas sijeća, ali pisala sam vam o tome da želim postati policajac. E pa došlo je vrijeme za to, prijavila sam se na konkurs u drugom kantonu jer KS nikako da dođe na red. Radim na tome da povratim kondiciju, mogu vam reci da povratila jesam, ali kondiciju još uvijek nisam. :D Ali na dobrom sam putu.

Ne znam šta se dešava s mnom, ali stvarno to je to. Nemam puno toga šta da napišem, a i primjetili ste da ne pišem u svoje vrijeme. Čujemo se opet, nadam se u ponoć kada ću opet da vam otvorim svoju dušu baš kao nekada jer još uvijek nisam spremna, ali biću.
Eto odoh se sad sunčati. :D (Da malo ovo svoje mramorno tijelo nahranim D-vitaminom)

Najbolje od mene
http://ovojenajboljeodmene.blogger.ba
04/08/2016 14:14