beats by dre cheap

78. Hello, it's me!

Dobro večer dragi moji,

Primjetili ste da me nije bilo poprilično dugo. Razlog mog odsusva svakakako nije ne opravdan. Znate i sami da sam na sve moguće načine se pokušala da nosim sa svojim bolom. Pokušala sam da se okupiram obavezama. Prvo sam posegla za onim što sam oduvijek maštala i željela. Prijavljivala sam se tri puta na konkurs za policiju, na prva dva su me eliminisali navodno nepotpuna dokumentacija i ako nisu naveli šta tačno nedostaje. Otom potom, što se tiče fakulteta još uvijek nisam odustala, ali trenutno je na jednoj pauzi.

Pojavila se šansa da odem u Njemačku, A igrom slučaja pored završene gimnazije imala sam završenu i srednju medicinsku školi. Pitate se zašto? Zbog toga jer su moji imali takvu želju još od mog djetinstva. Uglavnom, da ne duljim. Sve što je bilo potrebno jeste da naučim "malo" da "pričam" (frfljam) na njemačkom, odmah da napomenem od tog jezika mi se oduvijek diže kosa na glavi. Ne volim ga! Na razgovoru sa poslodavcem, odmah sam prošla jer sam imala tu neku svoju priču koja prolazi, tako reći imala sam ludu sreću. Vizu sam također odmah dobila jer to je bilo kao školovanje i praksa.

Da skrtim priču:

Već šest mjeseci sam u Istočnoj Njemačkoj tačnije Berlinu.  Za tih šest mjeseci sam uspjela uštedjeti da kupim kakvo takvo auto, nije sada Bog zna šta, ali služi svojoj svrhi. Svoje redovno obradujem znakovima pažnje koji im puno znače.

Moj bjeg u Berlin nije još uvijek urodio plodom, još uvijek nisam preboljela njega. Sumnjam i da  ću. Ali eto jedino zbog čega nikako ne žalim je to jer sam uvijek u toj vezi imala granicu i nismo prelazili zagrljaj i poljubac jer tek sada shvatam šta bih ja u stvari sve izgubila. Jeste da mi je teško, ali jednim djelom sam sretna zbog toga jer sam se oduprijela tome. Nije da ne znam kako je on, znam. Nazove tu i tamo moju mamu da pita za mene, zvao je i mene u nadi da se pomirimo, Ali ja sam pobornik toga jednom izgubljeno povjerenje se nikada ne moze vratiti.

Ono što me svi vi uvijek pitate, da li sam ozdravila jesam, Živim zdravo i hvala vam na podršci koju ste mi pružili, znam da možda zvuči ne stvarno ali ste mi zaista pružili veelikui podršku koja mnogo znači.

Ugodna noć dragi moji. Ostajte mi dobro.

Najbolje od mene
http://ovojenajboljeodmene.blogger.ba
13/05/2017 22:03