beats by dre cheap

Hello, it's me! (2)

'Dan dragi moji, Kada sam se vratila, prosto nisam znala odakle da počnem jer sam zaboravila i gdje sam stala.
Prvo što sam uradila, to je da sam posjetila sve vas koje sam pratila da vidim kako ste vi i šta ima kod vas.
E sada da počnem gdje sam stala.
Koliko vidim, rekla sam vam svoj put do Njemačke tačnije Berlina. Ne, ne, nisam se vratila i dalje sam tu.
Život u Berlinu mi je otvorio mnoga vrata u životu i svaki dan se pruži još po koja šansa za uspjeh. Ali jedini problem je vrijeme jer ga nemaš baš dovoljno. Mogučnosti i šansi ima na pretek, ali jako malo vremena. Život je jako ubrzan i živi se puno brže nego kod nas. To mi je donekle i pomoglo da ojačam.
Nešto više o tome ću vam već pričati u slijedećem postu.
Sada želim da vam ispričam prvo ukratko sve što se desilo..
Svi vi koji ste me pratili i čitali znate da sam vodila bitku sa Anoreksijom, pobijedila sam je. U toj največoj boli me je ostavio moj momak sa kojim sam bila jako dugo. Moj prvi i jedini momak. Razlog mog bijega u Berlin je bio baš on, jer nisam mogla da se nosim sa tim bolom.
Da bih prije 6 mjeseci on nazvao i počeo razgovor sa mnom, a ja budala kakva jesam pala sam na to. I tuc-muc zaručio me je, udajem se sada kada dođem za novu godinu u Januaru.
Ne znam šta da radim više nisam sigurna, da li to želim, daleko od toga da ga ne volim, ali nestali su oni leptirići, ona trema, ona neka hemija. Nalazim se u nekom ćorsokaku, ne znam šta ako odustanem od onoga za šta treba da se borim da uspje, a šta opet ako se borim za pogrešno?! Pisat ću vam nešto više drugi put jer u mojoj glavi je stvarno previše bunila da ne znam kako i da nastavim da dalje pišem. samo ću vam reći da ću biti redovnija ovdje.
Ostajte mi dobro, do sutra. :)

Najbolje od mene
http://ovojenajboljeodmene.blogger.ba
21/09/2018 18:08