86. Povratnički ili ne ?

Hallo, it's me.. 🙂

Dobro veće dragi moji, evo me opet tu sa vama, iskreno svratila sam samo da vidim šta ima kod vas?

Kod mene je sve drugačije nego što je bilo, često imam potrebu da vam pišem, ali nemam prostora da pišem. Kada kažem to, mislim na to da želim da ovaj blogg ostavim samo za sebe bez da iko od meni dragih ili onih manje dragi ikada sazna za njega.

Pa tako sam vam ja već u par navrata dolazila tu, prijavila se i ušla i tamam kliknula na ono”novi pos” kad: “ha!” – Eto nekoga..

Ne znam kojim čudom sam večeras sama pa sam uspjela da pronađem vrijeme da napišem post, mislim moj muž je trenutno u Bosni, čekamo spajanje porodice pa je vjerovatno i to razlog kako imam vrijeme za blogger.

Ne znam iskreno odakle da počnem, a rado bih od početka, a vremena je jako malo, kako je mjesec Ramazan i postim tako da sam odlučila da budnem budna do Sehura rekoh da iskoristim vrijeme. I sada napokon kada sam tu sa vama nisam u stanju da sročim nekoliko rečenica i da vam ispričam sve.

Slobodna sam za vikend, pa ću pokušati sutra da svratim ponovo i napišem koji redak konkretno, ako slučajno slažem ne zamjerite.

Ostajte mi dobro.

Laku noć

odmene
VRIJEDILO JE. Hvala svima.

2 komentara

Komentariši